Pánský motýlek BANDI, model DEFINIO 03

Oživte váš společenský outfit světle růžovým motýlkem, který vás promění v elegána v každé situaci. Perfektně se hodí například na svatbu nebo oslavu jubilea. další informace
Kód produktu 3100
BARVA
VYPRODÁNO
804 Kč
Vyprodáno
Pánský motýlek BANDI, model DEFINIO 03
Oživte váš společenský outfit světle růžovým motýlkem, který vás promění v elegána v každé situaci. Perfektně se hodí například na svatbu nebo oslavu jubilea. Součástí balení je i kapesníček do saka ve stejném barevném provedení. Skvěle se tak díky motýlku a kapesníčku můžete sladit s partnerkou a vytvořit už na pohled dokonalý pár.

Pánský motýlek je ušitý z prvotřídní látky, a navíc je předvázaný. Snadno jej pomoci háčku na pásce přizpůsobíte obvodu vašeho krku. Budete vypadat vždy upraveně.

Nechte motýlek vyniknout na luxusní košili. Prohlédněte si společenské košile BANDI a vyberte si tu pravou podle příležitosti, na kterou se chystáte.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN světlý lesklý
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% polyester
S KAPESNÍČKEM ano
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.