Kravatová spona BANDI, model LUX 17

Pánská kravatová spona LUX 17 je navržena ve stříbrné barvě s černým ozdobným geometrickým prvkem. Využijete ji napříč slavnostními a formálními událostmi. Tento model můžete kombinovat s pánskými doplňky stejné barvy, ať už se jedná o prsteny, hodinky či manžetové knoflíčky.

další informace
Kód produktu 5424
VYPRODÁNO
746 Kč
Vyprodáno
Kravatová spona BANDI, model LUX 17

Kravatová spona je ideálním doplňkem, pokud si potrpíte na detaily a zároveň oceníte praktické využití. Vaši kravatu udrží na správném místě, zadní část stačí jednoduše zaháknout za légu košile, tím vázanku ukotvíte a nebude vám nikterak překážet. Ideální výška pro umístění je mezi třetím a čtvrtým knoflíkem zapínání. Pro dosažení čistého a úhledného vzhledu sponu nasuňte vždy horizontálně a nezapomeňte zkontrolovat, zda není příliš natěsno a nekrčí kravatu.

Délka modelu LUX 17 činí 5 cm a je tak vhodná pro kravaty střihu SLIM a také REGULAR.

Spona ozdobí nejeden slavnostní outfit, který navíc můžete doplnit o manžetové knoflíčky BANDI v podobném designu. Zajistíte si tak elegantní a stylový vzhled.

Luxusní balení v černé krabičce pak z doplňku vytváří dokonalý dárek.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN lesklý
VZOR MATERIÁLU tmavý detail
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
DÉLKA KRAVATOVÉ SPONY 5 cm
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.