Pánská košile BANDI, model REGULAR ELVIRO Celest

Světle modrá košile, která skvěle padne do jakéhokoli šatníku. Na košili najdete originální texturu, která ji odliší od klasických světle modrých košil.

další informace
Kód produktu 1647
BARVA
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Outlet
VYPRODÁNO
399 Kč
Běžná cena 1 869 Kč
Vyprodáno
Pánská košile BANDI, model REGULAR ELVIRO Celest

Světle modrá košile, která skvěle padne do jakéhokoli šatníku. Na košili najdete originální texturu, která ji odliší od klasických světle modrých košil. Je však natolik decentní, že se hodí jak do práce, tak do divadla i na ples.

Košile je ušitá ze 100% bavlny. Je tak velmi prodyšná a příjemná na dotek. Střih REGULAR vám zároveň poskytuje dostatek volného pohybu v oblasti ramen a pasu a hodí se především na muže standardní postavy. Dlouhé rukávy jsou zakončené univerzální manžetou s rovnými rohy. Košili tak zapnete na klasický knoflík, ale můžete využít i ozdobné manžetové knoflíčky.

Chcete svůj outfit ozdobit nejen krásnou košilí, ale i dalším designovým kouskem? Podívejte se na luxusní manžetové knoflíčky BANDI.

Materiál a parametry
OBVOD KRKU 41
BARVA modrá
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.