Pánský motýlek BANDI, model CASIO 17

Stylový modrý motýlek je ideální volbou pro ženicha i svatebního hosta. Skvěle se však hodí i do divadla nebo na ples. Při bližším zkoumání si všimnete decentní textury, která motýlek velmi ozvláštní.

další informace
Kód produktu 3100
VYPRODÁNO
804 Kč
Vyprodáno
Pánský motýlek BANDI, model CASIO 17

Stylový modrý motýlek je ideální volbou pro ženicha i svatebního hosta. Skvěle se však hodí i do divadla nebo na ples. Při bližším zkoumání si všimnete decentní textury, která motýlek velmi ozvláštní. Modrá barva motýlku vám pomůže se barevně sladit s partnerkou. Stačí, aby měla šaty či doplňky v jakémkoli odstínu modré, a máte vyhráno.


Líbí se vám motýlky, ale bojíte se zdlouhavého vázání? Není se čeho bát. Motýlky CASIO jsou již předvázané. Stačí si jej připnout ke krku a máte vystaráno. Součástí balení je i kapesníček do saka. Ten vám pomůže dotvořit váš celkový outfit.


Vyrážíte do společnosti a nemáte k motýlku vhodnou košili? Podívejte se na stylové pánské košile BANDI a vyberte si pro vás tu pravou.

Materiál a parametry
BARVA modrá
BAREVNÝ ODSTÍN matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% polyester
S KAPESNÍČKEM ano
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.