Pánský motýlek BANDI, model GALLA 10

Hledáte perfektního motýlka na svatbu? Nezáleží, jestli jste ženich či svatební host, vzít si jej může každý.

další informace
Kód produktu 3100
Výprodej
VYPRODÁNO
396 Kč
Běžná cena 746 Kč
Vyprodáno
Pánský motýlek BANDI, model GALLA 10

Hledáte perfektního motýlka na svatbu? Nezáleží, jestli jste ženich či svatební host, vzít si jej může každý. Abyste tvořili s partnerkou dokonalý pár, měli byste si sladit motýlka či kravatu s barvou partnerčiných šatů. Starorůžové a béžové odstíny jsou na svatbách a společenských oslavách velmi moderní. Můžete si být jisti, že v motýlku budete vypadat perfektně.

Motýlka vynosíte nejen na svatbách, ale také na plesech, v tanečních či na jiných společenských událostech. Nemusíte ztrácet drahocenný čas s vázáním, poněvadž je motýlek předvázaný. Jednoduše si jej nasadíte okolo krku a nastavíte požadovaný obvod. Zbylý čas můžete věnovat oprášení tanečních kroků.

Součástí motýlku je i kapesníček do saka ve stejném starorůžovém odstínu. S touto luxusní sadou budete vypadat jako pravý gentleman.

Jak je na tom vaše společenská obuv? Nenechte nic na náhodě a podívejte se na a href="https://www.bandivamos.cz/c/1351/spolecenska-obuv"_blank">nabídku ručně šité obuvi BANDI, ve které protančíte nespočet slavnostních večerů.

Materiál a parametry
BARVA růžová
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, lesklý
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
S KAPESNÍČKEM ano
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.