Pánská košile BANDI, model FORMAL LUCEDUX Bianco

Elegantní pánskou košili BANDI, model FORMAL LUCEDUX Bianco doporučujeme na společenské události, jako například na svatbu, na ples, do divadla, na oslavu jubilea i k jiným příležitostem. další informace
Kód produktu 1019
BARVA
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Outlet
VYPRODÁNO
699 Kč
Běžná cena 1 599 Kč
Vyprodáno
Pánská košile BANDI, model FORMAL LUCEDUX Bianco
Elegantní pánskou košili BANDI, model FORMAL LUCEDUX Bianco doporučujeme na společenské události, jako například na svatbu, na ples, do divadla, na oslavu jubilea i k jiným příležitostem. Budete v ní vypadat skvěle a uděláte perfektní dojem. Pokud máte rádi volnost v pohybu, pak je tento střih FORMAL pro vás ten pravý. Elegantní látka střídající světlé a tmavé pruhy dodá styl vašemu vzhledu. Rukávy jsou zakončené úzkou dvojitou manžetou s kulatým lemem určené pro manžetové knoflíčky. Ty dostanete zdarma jako dárek k této exkluzivníí pánské košili.

Košile je ušitá z prvotřídního materiálu, který tvoří 40 % bavlny, 40 % viskózy a 20 % polyesteru. Díky tomu je velmi lehká, prodyšná a příjemná na dotek. Navíc se nemusíte bát, že by se vám krčila. Budete se v ní cítit fantasticky po celou dobu nošení.

Doveďte váš společenský vzhled k dokonalosti a pořiďte si k této košili ještě jedinečnou pánskou kravatu BANDI.
Materiál a parametry
OBVOD KRKU 43
BAREVNÝ ODSTÍN lesklý
VZOR MATERIÁLU pruhovaný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 40% bavlna<br>40% viskóza (z bambusové celulózy)<br>20% polyester
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.