Pánská košile BANDI, model REGULAR DOSSO Wine

Pánskou košili BANDI, model REGULAR DOSSO Wine si zaručeně oblíbíte. Jedná se o luxusní košili z prémiové kolekce, která vyniká prvotřídní látkou a špičkovou kvalitou zpracování. další informace
Kód produktu 1275
BARVA
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Outlet
VYPRODÁNO
599 Kč
Běžná cena 1 399 Kč
Vyprodáno
1
Pánská košile BANDI, model REGULAR DOSSO Wine
Na zboží v outletu se nevztahují žádné akce ani slevy.

Pánskou košili BANDI, model REGULAR DOSSO Wine si zaručeně oblíbíte. Jedná se o luxusní košili z prémiové kolekce, která vyniká prvotřídní látkou a špičkovou kvalitou zpracování. Díky tmavě fialové barvě je košile ideální volbou pro večerní společenské události, například na ples, firemní večírek nebo do divadla. Skvěle ji využijete také do zaměstnání a pro denní společenské události, a to zejména v zimním období, pro které se hodí tmavé odstíny. Vždy budete vypadat elegantně a uděláte perfektní dojem.

Pánská košile BANDI, model REGULAR DOSSO Wine je navržena v mírně vyštíhleném střihu. Dokonale proto padne každému muži. Dlouhý rukáv je zakončen univerzální manžetou. Toto jedinečné řešení vám umožní zapínat košili na klasické i manžetové knoflíčky. Díky kvalitnímu materiálu ze 100% bavlny se budete v košili cítit velmi pohodlně.

Prohlédněte si širokou nabídku exkluzivních manžetových knoflíčků BANDI, které dovedou váš luxusní outfit k dokonalosti.

Akční cena platí pouze do vyprodání zboží.
Materiál a parametry
OBVOD KRKU 41
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.