Pánská košile BANDI, model REGULAR LUCEDUX Nero

Hledáte luxusní košili na společenské události, která dodá styl vašemu vzhledu? V pánské košili BANDI, model REGULAR LUCEDUX Nero jistě uděláte perfektní dojem. další informace
Kód produktu 1281
BARVA
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Outlet
VYPRODÁNO
799 Kč
Běžná cena 1 599 Kč
Vyprodáno
1
Pánská košile BANDI, model REGULAR LUCEDUX Nero
Hledáte luxusní košili na společenské události, která dodá styl vašemu vzhledu? V pánské košili BANDI, model REGULAR LUCEDUX Nero jistě uděláte perfektní dojem. Skvěle se hodí na společenské události, jako je ples, oslava jubilea, firemní večírky a jiné příležitosti. Košile je ušitá v mírně vyštíhleném střihu REGULAR, který je vhodný pro muže standardní postavy. Elegantní látka střídající světlé a tmavé pruhy dodá styl vašemu vzhledu. Rukávy jsou zakončené úzkou dvojitou manžetou s kulatým lemem určené pro manžetové knoflíčky. Ty dostanete zdarma jako dárek k této prvotřídní pánské košili.

Košile je ušitá z prvotřídního materiálu, který tvoří 40 % bavlny, 40 % viskózy a 20 % polyesteru. Díky tomu je velmi lehká, prodyšná a příjemná na dotek. Navíc se nemusíte bát, že by se vám krčila. Budete se v ní cítit fantasticky po celou dobu nošení.

Doveďte váš společenský vzhled k dokonalosti a pořiďte si k této košili ještě jedinečný pánský motýlek BANDI.
Materiál a parametry
OBVOD KRKU 41
BAREVNÝ ODSTÍN lesklý
VZOR MATERIÁLU pruhovaný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 40% bavlna<br>40% viskóza (z bambusové celulózy)<br>20% polyester
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.