Pánský pletený motýlek BANDI, model LUX 04

Hledáte opravdu originální doplněk? Představujeme vám novinku návrhářů od BANDI, a to pletený pánský motýlek BANDI, model LUX 04 z nejnovější kolekce. další informace
Kód produktu 7203
BARVA
Výprodej
VYPRODÁNO
249 Kč
Běžná cena 449 Kč
Vyprodáno
1
Pánský pletený motýlek BANDI, model LUX 04
Hledáte opravdu originální doplněk? Představujeme vám novinku návrhářů od BANDI, a to pletený pánský motýlek BANDI, model LUX 04 z nejnovější kolekce. Tento exkluzivní motýlek doporučujeme nosit ve volném čase. Můžete si ho vzít do kina, na nákupy, na procházku, na neformální schůzky a další volnočasové aktivity. Pletený motýlek tmavě modré barvy doplněný o linky v bordó barvě bude na okolí působit jedinečným dojmem. Váš vzhled tak získá ten správný šmrnc.

Návrháři od BANDI dbali na to, abyste měli s oblékáním co nejméně starostí. Proto je pánský motýlek BANDI, model LUX-ÚPLET 04 již předvázaný. Pomocí stahovací pásky si jej snadno přizpůsobíte na velikost vašeho krku.

Buďte elegantní vždy a všude. Pořiďte si také stylové volnočasové sako BANDI, které vám dokonale padne.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU pruhovaný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% polyester
S KAPESNÍČKEM ne
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.