Kravatová spona BANDI, model LUX 05

Luxusní kravatová spona BANDI perfektně doplní vaši kravatu a oživí tak celý váš outfit. Stříbrná spona je vkusně zdobená zlatou barvou.

další informace
Kód produktu 5412
BARVA
VYPRODÁNO
689 Kč
Vyprodáno
1
Kravatová spona BANDI, model LUX 05

Luxusní kravatová spona BANDI perfektně doplní vaši kravatu a oživí tak celý váš outfit. Stříbrná spona je vkusně zdobená zlatou barvou. Skvěle ji tak zkombinujete s dalšími doplňky, jako jsou hodinky či manžetové knoflíčky ve stejných barvách, ale také jen v barvě stříbrné či zlaté. Budete dokonale sladěni.

Kravatová spona perfektně oživí váš outfit na společenskou událost, například na ples, svatbu nebo oslavu jubilea. Skvěle se hodí také do práce nebo pro volný čas, pokud si potrpíte na stylový a elegantní vzhled. Kromě propracované kravatové spony obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte sponu, aby se vám jen tak neztratila.

Kravatová spona je dokonalým dárkem pro muže. Vyberte k ní ještě elegantní kravatu BANDI a vše zabalte do luxusní dárkové krabičky BANDI. Zaručeně jej potěšíte.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN matný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.