Pánská kožená aktovka BANDI, model BORGO Nero

Pánská kožená aktovka BANDI, model BORGO Nero je ideální volbou pro muže, kteří chtějí vypadat elegantně a zároveň mít všechny potřebné věci stále při ruce.

další informace
Kód produktu 5082
Akce
3 990 Kč
Běžná cena 6 890 Kč
Vyprodáno
1
Pánská kožená aktovka BANDI, model BORGO Nero

Pánská kožená aktovka BANDI, model BORGO Nero je ideální volbou pro muže, kteří chtějí vypadat elegantně a zároveň mít všechny potřebné věci stále při ruce. Aktovka perfektně doplní váš oblek i volnočasové oblečení. Vynosíte ji do zaměstnání, při studiu i ve volném čase. Díky pevné konstrukci a praktické velikosti 40 cm na šířku a 30,5 cm na výšku aktovku dokonale využijete pro pracovní dokumenty, knihy i váš notebook. Vše má v aktovce své místo, a proto i ve spěchu bez problému najdete váš mobil, klíče nebo peněženku.


Aktovka je vyrobená z prvotřídní kůže, kterou doplňují kvalitní kovové prvky. Ty se nachází i na její spodní části, kde aktovku chrání před poškozením, když ji pokládáte. Nejen při cestování pak oceníte, že aktovku můžete uzamknout.


Pořiďte si k aktovce koženou pánskou peněženku BANDI. Uděláte tak perfektní dojem, ať už při placení, nebo když budete dávat vizitku obchodnímu partnerovi.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % kůže
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.