Pánská košile BANDI, model REGULAR DOPPIO Marin

Modrou pánskou košili s dlouhým rukávem skvěle vynosíte k volnočasovým kalhotám i riflím. Decentní vzor v kombinaci s efektními hnědými knoflíčky dokonale podtrhne váš stylový vzhled. další informace
Kód produktu 1521
BARVA
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
599 Kč
Běžná cena 999 Kč
Vyprodáno
1
Pánská košile BANDI, model REGULAR DOPPIO Marin
Modrou pánskou košili s dlouhým rukávem skvěle vynosíte k volnočasovým kalhotám i riflím. Decentní vzor v kombinaci s efektními hnědými knoflíčky dokonale podtrhne váš stylový vzhled. Košili jednoduše sladíte s hnědými botami. Perfektní dojem tak uděláte například při posezení v kavárně nebo na procházce městem. Skvěle ji využijete také do zaměstnání, pokud nemáte striktní dress code.

Košile je ušitá v mírně vyštíhleném střihu REGULAR. Ten ocení především muži, kteří si potrpí na pohodlí. Díky prvotřídnímu materiálu ze 100% bavlny je košile velmi příjemná na omak. Proto se v ní budete cítit skvěle i při celodenním nošení. Pokud rádi nosíte ohrnuté rukávy, jistě uvítáte praktický knoflíček nad loktem, kterým rukáv sepnete.

Zkombinujte košili s pánskými volnočasovými kalhotami BANDI a doveďte váš stylový vzhled k dokonalosti.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.