Manžetový set BANDI, model LUX 22

Luxusní manžetový set BANDI perfektně oživí váš outfit na společenské události i do práce. Stříbrné manžetové knoflíčky i kravatová spona jsou zdobené elegantní černou linkou, která dodá vašemu vzhledu na jedinečnosti. další informace
Kód produktu 5521
BARVA
VYPRODÁNO
949 Kč
Vyprodáno
1
Manžetový set BANDI, model LUX 22
Luxusní manžetový set BANDI perfektně oživí váš outfit na společenské události i do práce. Stříbrné manžetové knoflíčky i kravatová spona jsou zdobené elegantní černou linkou, která dodá vašemu vzhledu na jedinečnosti. Dokonale se hodí například na svatbu nebo ples. Doporučujeme je i manažerům, kteří se chtějí odlišit od ostatních. Vždy uděláte perfektní dojem.

Skvěle je zkombinujete se stříbrnými hodinkami, prstenem i opaskovou sponou. Díky praktickému a kvalitnímu provedení manžetové knoflíčky i kravatovou sponu jednoduše zapnete a budou vám spolehlivě držet na místě po celý den.

Manžetové knoflíčky i kravatová spona jsou ideálním dárkem pro muže. Zabalte je do luxusní dárkové krabičky BANDI a zaručeně muže potěšíte.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN matný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.