Pánská košile BANDI, model SLIM FERLITO Blu

Tmavě modrá pánská košile je perfektní volbou na společenské události, například na svatbu nebo na ples. Košili využijete také do práce.

další informace
Kód produktu 1383
BARVA
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Outlet
VYPRODÁNO
399 Kč
Běžná cena 1 979 Kč
Vyprodáno
Pánská košile BANDI, model SLIM FERLITO Blu

Tmavě modrá pánská košile je perfektní volbou na společenské události, například na svatbu nebo na ples. Košili využijete také do práce. Skvěle ji zkombinujete s oblekem i s bavlněnými kalhotami.

Rukávy košile jsou zakončené univerzální manžetou. Do zaměstnání je můžete zapnout na klasické knoflíčky. Slavnostnějšího vzhledu dosáhnete pomocí zapnutí na manžetové knoflíčky.

Košile je ušitá ve vyštíhleném střihu SLIM, který vám pomůže opticky vytvarovat vaši postavu. Díky materiálu ze 100% bavlny se v košili budete cítit pohodlně.

Doplňte košili luxusními manžetovými knoflíčky a dotáhněte váš slavnostní vzhled k dokonalosti. Podívejte se na širokou nabídku manžetových knoflíčků BANDI.

Materiál a parametry
OBVOD KRKU 37
BARVA modrá
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý, matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.