Pánská kravata BANDI, model CLASS slim 134

Sháníte vhodný módní doplněk pro plesovou sezónu a nejen na ni? Pak vás zajisté potěší tato tmavě modrá kravata. Vynosíte ji jak na plesy nebo taneční, tak i do divadla. další informace
Kód produktu 1201
BARVA
VYPRODÁNO
286 Kč
Vyprodáno
1
Pánská kravata BANDI, model CLASS slim 134
Sháníte vhodný módní doplněk pro plesovou sezónu a nejen na ni? Pak vás zajisté potěší tato tmavě modrá kravata. Vynosíte ji jak na plesy nebo taneční, tak i do divadla. Zkrátka vám pomůže zpestřit veškeré společenské akce.

Kravata je velmi lehká a výborně drží tvar. Vy se tak můžete plně soustředit na taneční kroky. Úzký střih kravaty zároveň zajišťuje její snadnější uvazování. Už tedy zbývá jen naučit se, jak snadno a rychle uvázat kravatu.

Sháníte i alternativu, kterou byste mohli svůj šatník ještě více rozšířit? Zkuste elegantního motýlka. Prohlédněte si předvázané motýlky BANDI. Zjistíte, že už nemusíte trávit dlouhé hodiny vázáním.
Materiál a parametry
DÉLKA KRAVATY 150 cm
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý lesk
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% polyester
S KAPESNÍČKEM ne
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.