Domů
Bandi radí
Rady a tipy
Jak snadno a rychle uvázat kravatu
Témata
Články
Rady a tipy

Jak snadno a rychle uvázat kravatu

Každý muž se ve svém životě ocitne v situaci, kdy se bez kravaty jednoduše neobejde. Ať už se jedná o maturitu, pracovní pohovor nebo společenské události, jako je svatba nebo ples. Dokonale uvázaná kravata je vizitkou, jak jste se na danou příležitost připravili. Podívejte se, z kterých uzlů můžete vybírat a naučte se je uvázat během pár minut díky profesionálním videonávodům.


Uvázaná modrá kravata na bílé košili


Klasické plnější uzly pro váš elegantní vzhled


Potrpíte si na klasiku a nosíte nejčastěji košile s širším límečkem? Pak se podívejte na videonávod pro nejplnější uzel Windsor Full, který je pro svou eleganci označován jako král mezi uzly. Nebo vyzkoušejte o něco méně masivní a vůbec nejoblíbenější kravatový uzel Windsor Half.


Uzly, které perfektně vyplní váš užší košilový límeček


Pokud rádi nosíte košile s úzkým límečkem, výborně se k nim hodí kravatové uzly Pratt a Four In Hand. Oba uzly doporučujeme také menším mužům, kteří by rádi měli o pár centimetrů více. Úzký límeček spolu s menším kravatovým uzlem vás opticky prodlouží a budete rázem vypadat vyšší. Podívejte se, jak uvázat jeden z nejjednodušších uzlů Four In Hand nebo zkuste symetrický uzel Pratt.


Zkuste nejrychlejší a nejjednodušší uzel


Nebaví vás vázat uzel před zrcadlem nebo nestíháte a potřebujete jej uvázat co nejrychleji? Pak je pro vás ideální volbou vázání v ruce. Naučte se uvázat kravatu v ruce a proměňte se v dokonalého elegána během pár sekund.


Tip pro vás


Dokonalý uzel nejlépe vynikne na elegantní kravatě. Prohlédněte si širokou nabídku pánských kravat pro všechny příležitosti a vyberte si z mnoha módních barev i vzorů.  

Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.