Pánský kapesníček BANDI, model FAGIO 04

Stylový modrý kapesníček do saka je ideální volbou pro oživení vašeho vzhledu například v kanceláři. Skvěle jej vynosíte i ve volném čase do kavárny i na rande, kde vám kapesníček přidá na osobitosti.

další informace
Kód produktu 2700
BARVA
Výprodej
VYPRODÁNO
136 Kč
Běžná cena 286 Kč
Vyprodáno
Pánský kapesníček BANDI, model FAGIO 04

Stylový modrý kapesníček do saka je ideální volbou pro oživení vašeho vzhledu například v kanceláři. Skvěle jej vynosíte i ve volném čase do kavárny i na rande, kde vám kapesníček přidá na osobitosti. Nebo se jím jednoduše sladíte s šaty vaší partnerky a budete tak působit jako dokonalý pár na plese, v divadle nebo v tanečních. Kapesníček s originálním vzorem v nadčasové modré barvě vás pomůže elegantně odlišit od ostatních, ať už se chystáte kamkoli.

Kvalitní materiál vám zaručí, že vám poskládaný kapesníček v náprsní kapse spolehlivě udrží svůj tvar. Navíc vám dlouho vydrží jako nový.

Potřebujete dosáhnout ještě slavnostnějšího vzhledu? Pak vám doporučujeme ozdobit vaši košili luxusními manžetovými knoflíčky BANDI nejrůznějších vzorů a barev.

Materiál a parametry
BARVA modrá
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, matný
VZOR MATERIÁLU geometrický
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.