Pánský motýlek BANDI, model TAZZO 01

Bordó motýlek je ideální volbou pro společenské události, jako je ples, taneční nebo svatba. Pokud si potrpíte na elegantní vzhled i ve volném čase, využijete ho také například na rodinné oslavy nebo posezení s přáteli.

další informace
Kód produktu 3100
BARVA
Výprodej
VYPRODÁNO
759 Kč
Běžná cena 1 359 Kč
Vyprodáno
Pánský motýlek BANDI, model TAZZO 01

Bordó motýlek je ideální volbou pro společenské události, jako je ples, taneční nebo svatba. Pokud si potrpíte na elegantní vzhled i ve volném čase, využijete ho také například na rodinné oslavy nebo posezení s přáteli. Součástí balení je také kapesníček do saka ve stejném provedení, takže můžete dokonale sladit váš outfit.

Díky tomu, že je motýlek předvázaný, ušetříte váš čas s vázáním a budete mít jistotu, že budete vždy vypadat dokonale. Snadno jej zapnete pomocí háčku na pásce a perfektně přizpůsobíte obvodu vašeho krku.

Chcete pozvednout váš slavnostní vzhled na ještě vyšší úroveň? Doplňte vaši košili manžetovými knoflíčky. Prohlédněte si širokou nabídku manžetových knoflíčků BANDI a vyberte si pro vás ty pravé.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% polyester
S KAPESNÍČKEM ano
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.