Pánský motýlek BANDI, model TAZZO 03

Chcete udělat perfektní dojem při jakékoli slavnostní společenské události?

další informace
Kód produktu 3100
BARVA
VYPRODÁNO
1 359 Kč
Vyprodáno
1
Pánský motýlek BANDI, model TAZZO 03

Chcete udělat perfektní dojem při jakékoli slavnostní společenské události? Pak vám doporučujeme doplnit váš outfit exkluzivním černým motýlkem s jemným geometrickým vzorem, který vám přidá na eleganci. Skvěle v něm zapůsobíte například na plese, na svatbě i při návštěvě divadla. Motýlek je již předvázaný, takže ušetříte čas i námahu. Navíc si díky nastavitelného pásku přesně zvolíte velikost kolem vašeho krku přímo na míru a jednoduše si jej připnete pomocí háčku.

Součástí setu je kromě černého motýlka také kapesníček ve stejném barevném provedení. Perfektně s ním ozdobíte kapsu vašeho saka a podtrhnete tak váš slavnostní outfit.

Motýlek i kapesníček je ušitý z odolné látky. Díky tomu se vám nebude krčit a dlouho vám vydrží.

Věděli jste, že existuje košile se stojacím límečkem, která je ideálním volbou pro nošení motýlků? Vyberte si z mnoha slavnostních košil BANDI se smokingovým límečkem přesně na vaši postavu.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% polyester
S KAPESNÍČKEM ano
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.