Pánská košile BANDI, model FORMAL OTTONE Bianco

Bílá košile představuje základní stavební kámen šatníku každého muže. Skvěle se hodí na pracovní pohovor, k maturitě, do práce, ale i na ples a ke spoustě dalších příležitostí.

další informace
Kód produktu 1038
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Výprodej
VYPRODÁNO
979 Kč
Běžná cena 1 979 Kč
Vyprodáno
Pánská košile BANDI, model FORMAL OTTONE Bianco

Bílá košile představuje základní stavební kámen šatníku každého muže. Skvěle se hodí na pracovní pohovor, k maturitě, do práce, ale i na ples a ke spoustě dalších příležitostí. S bílou košilí nikdy nešlápnete vedle. Model OTTONE má navíc decentní vzor, který z ní činí dokonalý módní doplněk.

Střih FORMAL vám poskytne dostatek volného pohybu. Je určený především pro muže s plnoštíhlou a silnou postavou. Košile je ze 100% bavlny, díky čemuž je příjemná na dotek a také velmi prodyšná. To oceníte především během letních měsíců. Má univerzální manžetu, takže ji zapnete jak klasickým, tak i manžetovým knoflíčkem.

Chcete váš outfit ozdobit nejen krásnou košilí, ale i dalším designovým kouskem? Podívejte se na luxusní manžetové knoflíčky BANDI.

Materiál a parametry
OBVOD KRKU 43
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.