P.volnočasové sako BANDI, model SLIM Antello

Světle šedé sako Antello s originálním modrým a bílým prošitím skvěle doplní váš outfit. Hodí se jak na méně formální společenské události, tak do zaměstnání.

další informace
Kód produktu 0570
VELIKOST
VYPRODÁNO
6 269 Kč
Vyprodáno
1
P.volnočasové sako BANDI, model SLIM Antello

Světle šedé sako Antello s originálním modrým a bílým prošitím skvěle doplní váš outfit. Hodí se jak na méně formální společenské události, tak do zaměstnání. Skvěle se k němu hodí rifle i bavlněné kalhoty, stejně jako košile nebo svetr. Střih SLIM je perfektní pro může štíhlé a standardní postavy, u nichž zvýrazní mužné rysy.


Jeho největší kvality oceníte především v létě. Díky 55 % lnu a 45 % vlny je sako velmi prodyšné. V létě vám budou ostatní muži závidět, protože na rozdíl od nich se vy potit nebudete. Sako je navíc taky velmi příjemné na dotek a lehké. Dva rozparky vám navíc nabídnou dostatek volného pohybu. Po chvíli ani nepoznáte, že sako máte na sobě.


Chcete vypadat jako elegán za všech okolností? Podívejte se na volnočasové košile BANDI.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN světlý matný
VZOR MATERIÁLU károvaný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 55% len, 45% bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.