Pánská košile BANDI, model REGULAR ALFIO Wine

Oživte váš šatník originální vínovou košilí. Uděláte v ní perfektní dojem jako svatební host, návštěvník divadla či oslavenec na narozeninové party.

další informace
Kód produktu 1664
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Výprodej
VYPRODÁNO
1 499 Kč
Běžná cena 2 199 Kč
Vyprodáno
Pánská košile BANDI, model REGULAR ALFIO Wine

Oživte váš šatník originální vínovou košilí. Uděláte v ní perfektní dojem jako svatební host, návštěvník divadla či oslavenec na narozeninové party. Na první dotyk si zamilujete hedvábnost látky a chladivý efekt, který oceníte především v horkých dnech. Proto se na rozdíl od ostatních mužů v košili nebudete potit.

Mírně vyštíhlený střih REGULAR je ideální pro štíhlé a standardní postavy mužů, kteří mají rádi volnost v pohybu. Jistě oceníte odolný materiál, který drží svůj tvar i po několika vypráních, a navíc nepodléhá žmolkům.

Inovativní vlákna činí košili prodyšnou a vy se tak budete cítit svěže po celý den. A to i v případě, že vaše nároky na pohodlí jsou velmi vysoké. Materiál je tvořen ze 45 % polyesterem, který zajišťuje odolnost látky. Většinový podíl (53 %) mají speciální přírodní viskózová vlákna – novinky na trhu. Ta dokáží absorbovat o 50 % více vlhkosti než bavlna. Zbylá 2 % jsou zastoupena elastanem.

K vínové košili se skvěle hodí motýlek ve tmavých barvách. Podívejte se na širokou nabídku pánských motýlků BANDI, kterými uděláte na vaše okolí perfektní dojem.

Materiál a parametry
OBVOD KRKU 41
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý, matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 53 % viskóza, 45 % polyester, 2 % elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.