Manžetové knoflíčky BANDI, model SPECIAL 01

Doplňte vaši košili elegantními manžetovými knoflíčky BANDI v matném stříbrném provedení. Nový exkluzivní design knoflíčků dokonale oživí váš vzhled. Budete působit sebevědomě a stylově.

další informace
Kód produktu 5983
BARVA
VYPRODÁNO
976 Kč
Vyprodáno
1
Manžetové knoflíčky BANDI, model SPECIAL 01

Doplňte vaši košili elegantními manžetovými knoflíčky BANDI v matném tmavě šedém provedení. Nový exkluzivní design knoflíčků dokonale oživí váš vzhled. Budete působit sebevědomě a stylově. Tento módní doplněk je skvělou volbou na společenské události, například na svatbu, ples, oslavu jubilea i k jiným příležitostem. Pokud jste na vysoké manažerské pozici, budou skvělou volbou také do práce. Díky praktickému a pevnému zapínání se snadno nasazují a zároveň se vám sami neodepnou.

Pokud hledáte luxusní dárek pro muže, pak doporučujeme právě manžetové knoflíčky BANDI. Darujete originální šperk, který udělá radost opravdu každému. Navíc si nemusíte lámat hlavu s volbou správné velikosti. Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.

Chcete, aby byl váš dárek opravdu dokonalý? Nechte si jej zabalit do luxusní dárkové krabičky BANDI.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý lesklý
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.