Manžetové knoflíčky BANDI, model SPECIAL 02

Hledáte luxusní doplněk, který z vás udělá elegána nejen na společenských událostech? Oživte váš outfit stříbrnými lesklými manžetovými knoflíčky BANDI.

další informace
Kód produktu 5984
BARVA
VYPRODÁNO
976 Kč
Vyprodáno
1
Manžetové knoflíčky BANDI, model SPECIAL 02

Hledáte luxusní doplněk, který z vás udělá elegána nejen na společenských událostech? Oživte váš outfit stříbrnými lesklými manžetovými knoflíčky BANDI. Perfektně podtrhnou váš slavnostní vzhled na ples, svatbu nebo do tanečních. Doporučujeme je také vysoce postaveným manažerům, kteří chtějí působit sebevědomě a odlišit se od ostatních.


Skvěle je zkombinujete se stříbrnými hodinkami, prstenem i opaskovou sponou. Díky praktickému a kvalitnímu provedení manžetové knoflíčky snadno zapnete a nemusíte se bát, že by se vám samy odepnuly. Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.


Manžetové knoflíčky nejlépe vyniknou v elegantní košili s dvojitou nebo univerzální manžetou. Podívejte se na luxusní pánské košile BANDI a vyberte si z široké nabídky košil tu pravou.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN lesklý
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.