Pánské šle BANDI, model EXCLUSIVE 17

Pořiďte si stylové hnědé kšandy a přidejte vašemu vzhledu na osobitosti. Doporučujeme je nosit do práce, ve volném čase i na společenské události.

další informace
Kód produktu 5294
VYPRODÁNO
1 199 Kč
Vyprodáno
1
Pánské šle BANDI, model EXCLUSIVE 17

Pořiďte si stylové hnědé kšandy a přidejte vašemu vzhledu na osobitosti. Doporučujeme je nosit do práce, ve volném čase i na společenské události. Uděláte perfektní dojem například na svatbě, oslavě jubilea a podobně. Pánské kšandy skvěle využijete k obleku místo opasku. Nebo je vynosíte jako stylový módní doplněk vašich volnočasových kalhot či riflí. Budete tak dokonale oblečeni podle aktuálních módních trendů. Díky praktickému zapínání na kovové klipsny je snadno připnete k jakýmkoli kalhotám. Jednoduché polohování vám umožní měnit délku šlí tak, aby vám kalhoty držely ve stejné výšce.

Pánské šle BANDI jsou ručně šité z pravé hovězí kůže a strečového materiálu. Proto vám dlouho vydrží jako nové. Kovové části neobsahují nikl. Proto jsou vhodné pro alergiky, kterým tato příměs způsobuje potíže.

Lámete si hlavu nad originálním dárkem pro muže? Darujte stylové pánské šle, které udělají radost každému. Navíc vám přijdou dokonale zabalené v elegantní dárkové krabici.

Pořiďte si k tomuto stylovému doplňku originální vlněnou kravatu BANDI a budete vypadat opravdu výjimečně.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý, matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 73 % polyester, 27 % pryžová nit
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.