Pánské šle BANDI, model EXCLUSIVE 18

Oblékejte se stylově a pořiďte si jedinečné pánské kšandy v barvě bordó. Dokonale podtrhnete váš elegantní outfit v práci i ve volném čase.

další informace
Kód produktu 5295
VYPRODÁNO
899 Kč
Vyprodáno
1
Pánské šle BANDI, model EXCLUSIVE 18

Oblékejte se stylově a pořiďte si jedinečné pánské kšandy v barvě bordó. Dokonale podtrhnete váš elegantní outfit v práci i ve volném čase. Skvěle se hodí také na společenské události, například na svatbu, oslavu jubilea i k jiným příležitostem. Pánské kšandy doporučujeme nosit k obleku místo opasku. Snadno je zkombinujete také s volnočasovými kalhotami či riflemi. Opticky prodlouží vaši postavu a povedou vás ke vzpřímenému postoji. Díky tomu budete skvěle vypadat a působit sebevědomě. Praktické kovové klipsny jednoduše připnete za jakékoli kalhoty, takže vám budou pevně držet. Snadné polohování vám umožní měnit délku šlí tak, abyste se v nich cítili příjemně a pohodlně.


Pánské šle BANDI jsou ručně šité z pravé hovězí kůže a strečového materiálu. Proto vám dlouho vydrží jako nové. Kovové části neobsahují nikl. Proto jsou vhodné pro alergiky, kterým tato příměs způsobuje potíže.


Lámete si hlavu nad originálním dárkem pro muže? Darujte stylové pánské šle, které udělají radost každému. Navíc vám přijdou dokonale zabalené v elegantní dárkové krabici.


Pořiďte si k tomuto stylovému doplňku ještě pánskou koženou peněženku BANDI.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 73% polyester<br>27% pryžová nit
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.