Pánská košile BANDI, model REGULAR FINELI Rosa

Elegantní růžová košile skvěle oživí váš šatník. Originální vzor rybí kosti a puntíků vám dodá na jedinečnosti. Košile podtrhne váš slavnostní vzhled na svatbě, ať už jste ženich nebo svatební host. další informace
Kód produktu 1298
BARVA
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Výprodej
VYPRODÁNO
699 Kč
Běžná cena 1 099 Kč
Vyprodáno
1
Pánská košile BANDI, model REGULAR FINELI Rosa
Elegantní růžová košile skvěle oživí váš šatník. Originální vzor rybí kosti a puntíků vám dodá na jedinečnosti. Košile podtrhne váš slavnostní vzhled na svatbě, ať už jste ženich nebo svatební host. Vynosíte ji také na další společenské události nebo do práce. Oblékněte si košili k obleku i bavlněným kalhotám. Vždy budete vypadat elegantně.

Košile je ušitá z kvalitní látky, která se skládá z 43 % bavlny a 57 % polyesteru. Díky této kombinaci materiálů se v košili budete cítit příjemně a zároveň se vám nebude krčit. K vašemu pohodlí přispěje i mírně vyštíhlený střih REGULAR , který vám dopřeje volnost v pohybu.

Dotáhněte váš společenský i pracovní outfit k dokonalosti s elegantní kravatou BANDI.
Materiál a parametry
OBVOD KRKU 41
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, matný
VZOR MATERIÁLU geometrický
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 43 % bavlna, 57 % polyester
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.