Pánský motýlek BANDI, model EXCLUSIVE 55

Tmavě fialový motýlek vás promění v dokonalého elegána při každé slavnostní příležitosti. Uděláte s ním skvělý dojem například na plese, v tanečních nebo v divadle.

další informace
Výprodej
VYPRODÁNO
224 Kč
Běžná cena 574 Kč
Vyprodáno
1
Pánský motýlek BANDI, model EXCLUSIVE 55

Tmavě fialový motýlek vás promění v dokonalého elegána při každé slavnostní příležitosti. Uděláte s ním skvělý dojem například na plese, v tanečních nebo v divadle. V balení najdete i kapesníček do saka ve stejném barevném provedení, který poskládáte přesně podle vašeho vkusu a oživíte tak váš outfit.

Motýlek je předvázaný a ušitý z kvalitního materiálu. Díky tomu se vám nebude krčit a budete vypadat vždy upraveně. Zároveň ho jednoduše zapnete pomocí háčku na nastavitelném pásku a ušetříte tak váš čas.

Přidejte vašemu vzhledu na luxusu manžetovými knoflíčky. Prohlédněte si jedinečné manžetové knoflíčky BANDI ve zlatém i stříbrném provedení.

Materiál a parametry
BARVA fialová
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý, lesklý
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
S KAPESNÍČKEM ano
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.