Pánská kravata BANDI, model CASIO slim 10

Hledáte kravatu ve světlých barvách? Právě ty jsou skvělou volbou na letní slavnostní události, jako jsou svatby či oslavy jubileí.

další informace
631 Kč
Skladem
27.04.2024
Pánská kravata BANDI, model CASIO slim 10

Hledáte kravatu ve světlých barvách? Právě ty jsou skvělou volbou na letní slavnostní události, jako jsou svatby či oslavy jubileí. Světlá růžová barva modelu CASIO 10 z vás udělá muže následujícího módní trendy.  

Vyštíhlený slim střih kravaty sluší obzvláště mužům štíhlé a standardní postavy. Stejně tak je určena pánům, kteří upřednostňují decentnější variantu doplňků.

Materiál byl pečlivě vybrán tak, aby se vám kravata nekrčila a zůstala uvázaná na konci večera stejně, jako na samotném začátku.

Toužíte po tom vypadat jako rozený gentleman? Zvolte si ke kravatě stylovou kravatovou sponu. Nejenže vám pozvedne outfit na vyšší úroveň, ale zároveň se vám osvědčí svou praktičností. Vyberte si z nabídky luxusních kravatových spon BANDI a nadále se nemusíte bát, že byste si při usedání namočili kravatu do polévky. Kravatová spona vás zachrání od nastražených nebezpečí.

Materiál a parametry
DÉLKA KRAVATY 150 cm
BARVA růžová
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
S KAPESNÍČKEM ne
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.