Pánská kravata BANDI, model CASIO slim 13

Doplňte váš šatník elegantní kravatou v zajímavé béžovohnědé barvě. Ta se skvěle hodí jak k bílé košili, tak i ke košilím pestrých barev.

další informace
631 Kč
Skladem
01.05.2024
Pánská kravata BANDI, model CASIO slim 13

Doplňte váš šatník elegantní kravatou v zajímavé, béžovohnědé barvě. Ta se skvěle hodí jak k bílé košili, tak i ke košilím pestrých barev. Její béžový podtón má tu schopnost, že dokáže neutralizovat pestré barvy košile. Proto tvoří dohromady ideální barevný kontrast. V kravatě budete vypadat skvěle například na svatbě, oslavě, a dokonce i v práci.

Oceníte také kvalitní materiál, který je skvělý na údržbu. Když si kravatu zašpiníte, stačí ji otřít vlhkým hadříkem a rázem budete připraveni na další společenskou událost.

Slim střih kravaty je užší než klasické rozměry. Hodí se zejména na štíhlé muže.

Chcete vypadat jako rozený gentleman? Nezapomeňte si ozdobit váš outfit kapesníčkem do saka ve stejné barvě. Vyberte si z široké nabídky společenských kapesníčků BANDI.

Materiál a parametry
DÉLKA KRAVATY 150 cm
BARVA béžová
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý, matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
S KAPESNÍČKEM ne
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.