Pánská kravata BANDI, model GALLA 10

Chystáte se na svatbu a hledáte perfektní kravatu? Ať už jste ženich či svatební host, světle starorůžovou kravatu perfektně sladíte s barevnou paletou svatby či s partnerčinými šaty.

další informace
574 Kč
Skladem
30.04.2024
Pánská kravata BANDI, model GALLA 10

Chystáte se na svatbu a hledáte perfektní kravatu? Ať už jste ženich či svatební host, světle starorůžovou kravatu perfektně sladíte s barevnou paletou svatby či s partnerčinými šaty. Starorůžové a béžové odstíny jsou moderním trendem svateb a společenských oslav. Můžete si být jisti, že stejně trendy budete v kravatě vypadat i vy.

Kravatu vynosíte nejen na svatbách, ale také na plesech, v tanečních či kdekoliv, kde budete chtít tvořit dokonalý pár s vaší partnerkou. Díky kvalitnímu materiálu se navíc kravata nekrčí. Vy tak budete vypadat upraveně po celý slavnostní den.

Slavnostní okamžiky si žádají slavností doplňky. Ozdobte vaši košili nejen kravatou, ale i manžetovými knoflíčky. Podívejte se na nabídku luxusních manžetových knoflíčků BANDI a vyberete si ty pravé.

Materiál a parametry
DÉLKA KRAVATY 160 cm
BARVA růžová
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
S KAPESNÍČKEM ne
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.