Pánská kravata BANDI, model GALLA slim 10

Decentní starorůžová lesklá kravata je perfektní volbou pro ženicha i jiné svatebčany. Ale můžete si ji vzít i do divadla nebo na oslavu jubilea.

další informace
Výprodej
230 Kč
Běžná cena 574 Kč
Skladem
26.10.2024
Pánská kravata BANDI, model GALLA slim 10

Decentní starorůžová lesklá kravata je perfektní volbou pro ženicha i jiné svatebčany. Ale můžete si ji vzít i do divadla nebo na oslavu jubilea. Obzvláště, pokud bude ladit s barvou partnerčiných šatů či doplňků.

Střih slim se hodí především k mužům štíhlé a standartní postavy. Zároveň se vám bude kravata také velmi snadno vázat. Použitý materiál z kravaty činí tak lehký doplněk, že o něm téměř nebudete vědět. Kravata je také velmi příjemná na dotek a perfektně drží tvar za všech okolností.

Chcete zajistit, že o kravatě nebudete vědět až do chvíle, kdy si budete chtít sundat košili? Poohlédněte se po stylových kravatových sponách BANDI, které kravatu pevně přichytí ke košili.

Materiál a parametry
DÉLKA KRAVATY 150 cm
BARVA růžová
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, lesklý
STŘIH SLIM
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
S KAPESNÍČKEM ne
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.