Pánská kravata BANDI, model GALLA slim 10

Decentní starorůžová lesklá kravata je perfektní volbou pro ženicha i jiné svatebčany. Ale můžete si ji vzít i do divadla nebo na oslavu jubilea.

další informace
574 Kč
Skladem
01.05.2024
Pánská kravata BANDI, model GALLA slim 10

Decentní starorůžová lesklá kravata je perfektní volbou pro ženicha i jiné svatebčany. Ale můžete si ji vzít i do divadla nebo na oslavu jubilea. Obzvláště, pokud bude ladit s barvou partnerčiných šatů či doplňků.

Střih slim se hodí především k mužům štíhlé a standartní postavy. Zároveň se vám bude kravata také velmi snadno vázat. Použitý materiál z kravaty činí tak lehký doplněk, že o něm téměř nebudete vědět. Kravata je také velmi příjemná na dotek a perfektně drží tvar za všech okolností.

Chcete zajistit, že o kravatě nebudete vědět až do chvíle, kdy si budete chtít sundat košili? Poohlédněte se po stylových kravatových sponách BANDI, které kravatu pevně přichytí ke košili.

Materiál a parametry
DÉLKA KRAVATY 150 cm
BARVA růžová
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, lesklý
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
S KAPESNÍČKEM ne
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.