Pánská kravata BANDI, model GALLA slim 12

Slaďte se s doplňky a ozdobnými prvky vaší partnerky. Stačí, když si k obleku s bílou košilí pořídíte béžovou, lesklou kravatu GALLA.

další informace
574 Kč
Skladem
01.05.2024
Pánská kravata BANDI, model GALLA slim 12

Slaďte se s doplňky a ozdobnými prvky vaší partnerky. Stačí, když si k obleku s bílou košilí pořídíte béžovou, lesklou kravatu GALLA. Skvěle se hodí ke zlatým detailům šatů či šperkům. Kravatu si tak můžete vzít jako ženich či řadový svatebčan na svatbu, ale i do tanečních nebo na ples.

Zúžený střih SLIM se hodí především pro muže štíhlé a standardní postavy. S užší kravatou se vám bude také snáze manipulovat. Kravatový uzel tak budete mít uvázaný velmi snadno. Díky použitému materiálu bude uzel také dlouho držet svůj tvar. Kravata je velmi lehká, takže ji na krku po celý den skoro neucítíte. Zároveň je také velmi příjemná na dotek.

Obtěžuje vás fakt, že si musíte během jídla kravatu neustále upravovat tak, aby držela při těle? Vyberte si z elegantních kravatových spon BANDI a vaše kravata pak zůstane u košile jako přikovaná.

Materiál a parametry
DÉLKA KRAVATY 150 cm
BARVA béžová
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, lesklý
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
S KAPESNÍČKEM ne
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.