Pánský motýlek BANDI, model GALLA slim 14

Sháníte elegantní motýlek na svatbu a nevíte, pro který se rozhodnout? Pudrově růžový motýlek představuje sázku na jistotu.

další informace
746 Kč
Skladem
01.05.2024
Pánský motýlek BANDI, model GALLA slim 14

Sháníte elegantní motýlek na svatbu a nevíte, pro který se rozhodnout? Pudrově růžový motýlek představuje sázku na jistotu. Stačí, aby vaše partnerka na sobě měla jakýkoli růžový doplněk, a máte vyhráno. Pokud bude mít růžové šaty, tím lépe. Společně tak utvoříte dokonalý pár. Navíc si motýlek můžete vzít i do divadla či tanečních, kde v něm určitě uděláte skvělý dojem.

Motýlek je předvázaný, což vám ušetří hodiny před zrcadlem. Jednoduše jej nasadíte a můžete vyrazit do společnosti. Díky zvolené látce dokáže motýlek držet tvar za všech okolností. Vy tak budete po celém dni vypadat stejně dokonale. V balení najdete také kapesníček do saka ve stejném barevném provedení.

Chystáte se na méně formální společenskou událost? Pak byste měli nechat opasek doma a sáhnout po stylových šlích. Prohlédněte si pánské šle BANDI a dodejte vašemu oblečení šmrnc.

Materiál a parametry
BARVA růžová
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, lesklý
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
S KAPESNÍČKEM ano
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.