Pánský motýlek BANDI, model GALLA slim 11

Chystáte se na svatbu či oslavu a hledáte stylového motýlka? Světle lososová barva je hitem letošní sezóny.

další informace
Výprodej
VYPRODÁNO
396 Kč
Běžná cena 746 Kč
Vyprodáno
Pánský motýlek BANDI, model GALLA slim 11

Chystáte se na svatbu či oslavu a hledáte stylového motýlka? Světle lososová barva je hitem letošní sezóny. Pokud se chystáte na slavnostní událost s partnerkou a chcete vypadat jako dokonalý pár, slaďte se barvou doplňků s barvou partnerčiných šatů. Stylovým motýlkem se z vašeho konzervativního obleku rázem stane stylový trendy outfit.

Pokud nejste mistr ve vázání, pak vás zaručeně potěší, že je motýlek předvázaný. Vy si jej pouze dáte okolo krku a nastavíte si požadovaný obvod. A je hotovo.

Elegantnost motýlku je zajištěna jeho SLIM střihem, který oproti klasickému motýlku zúžený. Tento tvar dokonale padne zejména mužům štíhlé či standardní postavy.

V balení naleznete také kapesníček do saka ve stejném barevném odstínu. Stylový set rozzáří váš outfit, ať už se budete chystat na oslavu, svatbu či na ples.

Pokud nevíte, zda byste se v lososové barvě cítili dobře, není nic jednoduššího než zvolit si košili v šedé barvě. Šedá jako jediná barva dokáže neutralizovat pestré barvy a snížit tak jejich intenzitu. Vyberte si z nabídky kvalitních šedých košil BANDI, ve kterých budete vypadat perfektně.

Materiál a parametry
BARVA lososová
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, lesklý
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
S KAPESNÍČKEM ano
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.