Pánský motýlek BANDI, model CASIO slim 10

Světle růžový motýlek je jasnou volbou pro ženicha i svatebního hosta. Při bližším pohledu si všimnete decentní textury, která z motýlku dělá jedinečný doplněk.

další informace
804 Kč
Skladem
23.04.2024
Pánský motýlek BANDI, model CASIO slim 10

Světle růžový motýlek je jasnou volbou pro ženicha nebo svatebního hosta. Při bližším pohledu si všimnete decentní textury, která z motýlku dělá jedinečný doplněk. Světle růžová barva navíc příhodně ladí s růžovými šaty i doplňky. Spolu s partnerkou tak vytvoříte dokonalý pár.

Látka, z níž je motýlek ušitý, skvěle drží tvar. Navíc nemusíte ztrácet dlouhé hodiny před zrcadlem snahou o uvázání, motýlek CASIO je již předvázaný. Vy si ho pouze připnete ke krku a máte hotovo. Spolu s motýlkem obdržíte i kapesníček do saka, který vám pomůže dotvořit image gentlemana.

Chystáte se na méně formální svatbu? Pak doplňte váš outfit o elegantní pánské šle BANDI a staňte se opravdovým elegánem.

Materiál a parametry
BARVA růžová
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
S KAPESNÍČKEM ano
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.