Pánský motýlek BANDI, model CASIO slim 13

Béžovohnědý motýlek krásně vynikne v kombinaci s bílou nebo krémovou košilí. Vynosíte ho především na svatby či do divadla.

další informace
804 Kč
Skladem
27.04.2024
Pánský motýlek BANDI, model CASIO slim 13

Béžovohnědý motýlek krásně vynikne v kombinaci s bílou nebo krémovou košilí. Vynosíte ho především na svatby či do divadla. Při bližším zkoumání zjistíte, že látka tvoří jemnou texturu. Díky tomu je motýlek velmi zajímavý na pohled. Motýlka snadno barevně sladíte s doplňky nebo ozdobnými prvky šatů vaší partnerky.

Díky použité látce je motýlek velmi lehký a skvěle drží tvar. Na krku ho ani neucítíte. Nemusíte se obávat toho, že byste ztráceli čas jeho vázáním. Motýlek CASIO je totiž již předvázaný a stačí ho pouze připnout ke krku. Spolu s motýlkem obdržíte i stylový kapesníček do saka v totožném barevném provedení. Ve společnosti tak uděláte skvělý první dojem.

Chystáte se do společnosti, kde chcete být viděni v tom nejlepším světle? Pak byste měli myslet na detaily. Vybavte se pánským parfémem od BANDI.

Materiál a parametry
BARVA béžová
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý, matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
S KAPESNÍČKEM ano
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.