Pánská kravata BANDI, model CASIO slim 11

Světlá růžovobéžová kravata je perfektní volbou pro ženicha, případně i pro svatebního hosta.

další informace
VYPRODÁNO
631 Kč
Vyprodáno
Pánská kravata BANDI, model CASIO slim 11

Světlá růžovobéžová kravata je perfektní volbou pro ženicha, případně i pro svatebního hosta. Kravatu byste měli barevně sladit s šaty či doplňky vaší partnerky, což v tomto případě půjde jak s růžovými, tak i béžovými prvky. Dejte si ale pozor! Pokud jdete na svatbu pouze jako host, neměli byste ladit s nevěstou více než ženich. Kravatu také vhodně využijete i do divadla nebo do tanečních.

Zúžený střih slim zajišťuje, že se vám bude s kravatou mnohem snáze manipulovat než s klasickou širokou vázankou. Díky použitému materiálu je vázanka velmi lehká a příjemná na dotek, což oceníte nejen vy, ale i vaše taneční partnerka.

Nelíbí se vám volně zavěšená kravata, která vlaje ve větru podle toho, jak moc se předkloníte? Vyberte si z luxusních kravatových spon BANDI tu pravou, která bude kravatu držet u košile jako přibitou.

Materiál a parametry
DÉLKA KRAVATY 150 cm
BARVA béžová
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
S KAPESNÍČKEM ne
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.