Pánská kravata BANDI, model CASIO slim 12

Sháníte decentní doplněk na svatbu? Pak pamatujte na kravatu CASIO, která je díky své světle béžové barvě jako stvořená pro ženicha či svatebního hosta.

další informace
VYPRODÁNO
631 Kč
Vyprodáno
Pánská kravata BANDI, model CASIO slim 12

Sháníte decentní doplněk na svatbu? Pak pamatujte na kravatu CASIO, která je díky své světle béžové barvě jako stvořená pro ženicha či svatebního hosta. Snadno se s její pomocí sladíte s béžovými, zlatými i růžovými šaty a ozdobnými prvky vaší partnerky. Kravata však není vyloženě svatební záležitostí. Pomůže vás důstojně reprezentovat i v divadle nebo na formálnějších denních oslavách.

Kravata je zúžená, takže se vám bude snadno uvazovat kravatový uzel. Látka je velmi lehká a po podrobnějším prozkoumání zjistíte, že má i zajímavou texturu. Použitý materiál perfektně drží tvar, takže se můžete plně soustředit na vaši společnost a nemusíte kontrolovat, jak vypadá vaše kravata.

Chcete ke kravatě přidat ještě další doplněk, co vyzdvihne váš outfit na úplně novou úroveň? Podívejte se na stylové kapesníčky BANDI a ozdobte si kapsu saka.

Materiál a parametry
DÉLKA KRAVATY 150 cm
BARVA béžová
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
S KAPESNÍČKEM ne
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.