Domů
Bandi radí
Student
5 tipů, jak se správně obléknout do tanečních
Témata
Články
Student

5 tipů, jak se správně obléknout do tanečních

Chystáte se do tanečních? Chcete zaujmout, ale nevíte, co na sebe? Přečtěte si desatero osvědčených tipů. Pomohou vám vypadat skvěle, a navíc budete oblečeni správně dle společenské etikety. Oslníte vaši partnerku a uděláte perfektní dojem na vaše spolužáky, učitele i rodinu.


Tanečník v černém obleku s bílou košilí a červeným motýlkem

Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánská košile BANDI, model SLIM CATENA Bianco
Pánská košile BANDI, model SLIM CATENA Bianco
2 099 Kč
Pánský motýlek BANDI, model EXCLUSIVE slim 24
Pánský motýlek BANDI, model EXCLUSIVE slim 24
399 Kč
Společenské rukavice BANDI, model SARTO
Společenské rukavice BANDI, model SARTO
249 Kč


1. Dokonalý oblek

Taneční jsou večerní společenskou událostí, a proto doporučujeme tmavý oblek bez vzoru. Ideálně se hodí černý, tmavě šedý nebo tmavě modrý. Navíc můžete volit matný nebo lesklý. Na výběr máte dvoudílný oblek složený ze saka a kalhot nebo trojdílný oblek doplněný o vestu. Prohlédněte si širokou nabídku pánských obleků, které jsou do tanečních perfektní volbou.


2. Elegantní košile

Ideální volbou je bílá košile, která ladí s jakoukoli barvou obleku a kravaty. K obleku se nosí vždy košile s dlouhým rukávem. Ideální volbou je košile s univerzální manžetou, kterou můžete zapínat na klasické i manžetové knoflíčky, kterými podpoříte váš slavnostní vzhled. Podívejte se na dokonalé košile do tanečních.


3. Kravata nebo motýlek

K bílé košili si můžete vzít kravatu nebo motýlka jakékoli barvy. Těmito doplňky se také můžete snadno sladit se šaty vaší partnerky. K barevné košili je nejjednodušší volit kravatu stejné barvy, ale v jiném odstínu. Vyberte si pánskou kravatu nebo motýlka přesně pro vás a udělejte dojem dokonalého gentlemana. Nevíte, jak správně motýlka nosit? Přečtěte si několik tipů, jak s motýlkem zabodovat.


4. Kvalitní obuv

K obleku se nosí vždy šněrovací, kožená, společenská obuv. K tmavému obleku volte černé boty v matném nebo lesklém provedení. Dbejte na to, abyste měli obuv vždy čistou. Protože dokonale čistá obuv je vizitkou každého muže. Prohlédněte si společenskou obuv, která se do tanečních skvěle hodí.


5. Hřejivý kabát

K obleku se bunda zásadně nenosí. Proto budete v chladnějších dnech potřebovat kabát. Ten dokonale zakryje celé sako. Zahřejte se tedy při cestě do tanečních raději elegantním pánským kabátem a udělejte perfektní dojem.

Student
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.