Domů
Bandi radí
Rady a tipy
Jak poskládat kapesníček do saka?
Témata
Články
Rady a tipy

Jak poskládat kapesníček do saka?

Kapesníček do kapsy saka je módní doplněk, který perfektně oživí váš outfit. Díky kapesníčku se můžete dokonale sladit s šaty a doplňky vaší partnerky. Je však důležité, abyste ho nosili podle pravidel společenské etikety. Správně poskládaným kapesníčkem v kapse saka uděláte skvělý dojem na plese, svatbě nebo také v divadle.


Skládání kapesníčku tradičním způsobem


Tradiční, nenápadné skládání kapesníčku je vhodné pro běžné příležitosti, jako jsou veřejná vystoupení nebo přednášky. Tento styl skládání kapesníčku působí čistě a upraveně. Rozložte si kapesníček a přehněte jednu stranu zhruba do třetiny. Pak přeložte i druhou stranu, a nakonec ohněte kapesníček na polovinu. Kapesníček vložte do kapsy saka tak, aby šel vidět pouze jeho tenký proužek.


Složený fialový kapesníček do saka


Ležérní, a přitom elegantní styl skládání


Kapesníček poskládaný tak, že cípy trčí ven z kapsy, působí ležérně, ale přitom velmi elegantně. Je vhodný na společenské události, jako ples, svatba či divadelní představení. Kapesníček chytněte uprostřed dvěma prsty a druhou rukou jej sevřete. Spodní část kapesníčku mírně přehněte a vložte do kapsy saka tak, aby cípy lehce trčely ven.


Složený červený kapesníček do saka


Nadýchaný kapesníček v kapse saka


Nadýchaný styl skládání kapesníčku do saka vypadá lehce netradičně. Díky němu však vynikne vzor a struktura kapesníčku. Skládá se stejně, jako předchozí styl, ale do kapsy saka ho vložíte opačným koncem.


Složený bílý kapesníček do saka


Stylový trojúhelníkový způsob skládání kapesníčku


Tento způsob skládání využijete na slavnostní události jako svatba, ples nebo formální oslava. Kapesníček rozložte a ohněte do trojúhelníku. Následně ho přeložte znovu z jednoho rohu na polovinu a vytvořte tak menší trojúhelník. Levý i pravý roh přehněte zhruba ve třetině a vložte do kapsy saka.


Složený růžový kapesníček do saka


Podívejte se, z jakých kapesníčků do saka můžete vybírat.


Tip pro vás


Vyzdvihněte ještě více váš slavnostní vzhled manžetovými knoflíčky. Prohlédněte si širokou nabídku luxusních manžetových knoflíčků BANDI, se kterými uděláte perfektní dojem.

Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.