Domů
Bandi radí
Svatba
Elegantní vestu ocení každý ženich
Témata
Články
Svatba

Elegantní vestu ocení každý ženich

Čeká vás svatba a přemýšlíte, jak oživit váš outfit nebo jak se cítit ve váš významný den co nejpohodlněji? V obou případech vám pomůže vesta. Přečtěte si, jak snadno zkombinovat barvu vesty s oblekem a proč se díky vestě budete cítit pohodlně.


Modrý oblek s vestou a kravatou


Proč je vesta ideálním doplňkem

Díky vestě budete vypadat ještě elegantněji. Určitě tím potěšíte nevěstu, že vedle ní zapůsobíte jako dokonalý gentleman a vytvoříte spolu krásný pár. Také si budete moct po formální části svatby odložit sako a zůstat jen v košili s vestou. Zachováte si váš společenský vzhled a zároveň si dopřejete pohodlí i během protančeného večera.


Zkombinujte vestu se zbytkem outfitu

Klasickou volbou je bílá nebo krémová, pomocí které se můžete sladit s nevěstou. Nemusíte však zůstávat u klasiky. Skvělý dojem uděláte například i v módní modré nebo elegantní šedé vestě. A jak ji zkombinovat s oblekem? Nebojte se doplnit tmavě modrý oblek například světlejší modrou vestou nebo naopak světle modrý oblek tmavší vestou. Nemusíte se držet ani stejné barvy a vzít si k modrému obleku šedou vestu. Díky barevnému kontrastu budete vypadat osobitě a dáte najevo, že módě rozumíte. Prohlédněte si ideální obleky na svatbu, které snadno doplníte vestou jakékoli barvy.


Tmavý oblek s vestou petrolejové barvy

Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánská košile BANDI, model SLIM AVENDUX Bianco
Pánská košile BANDI, model SLIM AVENDUX Bianco
1 044 Kč
Pánská kravata BANDI, model GALLA slim 06
Pánská kravata BANDI, model GALLA slim 06
459 Kč
Pánská vesta BANDI, model SLIM NALDO Petrol
Pánská vesta BANDI, model SLIM NALDO Petrol
1 199 Kč


Kupte si vestu z pohodlí vašeho domova

Rozhodli jste se, že doplníte váš svatební outfit vestou? Pak není nic jednoduššího, než si prohlédnout širokou nabídku společenských vest v e-shopu a nechat si vybranou vestu doručit až k vašim dveřím. 

Svatba Módní trendy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.