Domů
Bandi radí
Svatba
Elegantní vestu ocení každý ženich
Témata
Články
Svatba

Elegantní vestu ocení každý ženich

Čeká vás svatba a přemýšlíte, jak oživit váš outfit nebo jak se cítit ve váš významný den co nejpohodlněji? V obou případech vám pomůže vesta. Přečtěte si, jak snadno zkombinovat barvu vesty s oblekem a proč se díky vestě budete cítit pohodlně.


Modrý oblek s vestou a kravatou


Proč je vesta ideálním doplňkem

Díky vestě budete vypadat ještě elegantněji. Určitě tím potěšíte nevěstu, že vedle ní zapůsobíte jako dokonalý gentleman a vytvoříte spolu krásný pár. Také si budete moct po formální části svatby odložit sako a zůstat jen v košili s vestou. Zachováte si váš společenský vzhled a zároveň si dopřejete pohodlí i během protančeného večera.


Zkombinujte vestu se zbytkem outfitu

Klasickou volbou je bílá nebo krémová, pomocí které se můžete sladit s nevěstou. Nemusíte však zůstávat u klasiky. Skvělý dojem uděláte například i v módní modré nebo elegantní šedé vestě. A jak ji zkombinovat s oblekem? Nebojte se doplnit tmavě modrý oblek například světlejší modrou vestou nebo naopak světle modrý oblek tmavší vestou. Nemusíte se držet ani stejné barvy a vzít si k modrému obleku šedou vestu. Díky barevnému kontrastu budete vypadat osobitě a dáte najevo, že módě rozumíte. Prohlédněte si ideální obleky na svatbu, které snadno doplníte vestou jakékoli barvy.


Tmavý oblek s vestou petrolejové barvy

Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánské volnočasové sako BANDI, model SLIM BENEDIKTO Marin
Pánské volnočasové sako BANDI, model SLIM BENEDIKTO Marin
8 399 Kč
Pánský motýlek BANDI, model ALQUEZ 15
Pánský motýlek BANDI, model ALQUEZ 15
799 Kč
Pánská vesta BANDI, model SLIM Ortisey
Pánská vesta BANDI, model SLIM Ortisey
1 489 Kč
Pánská košile BANDI, model SLIM ESTADUX Bianco
Pánská košile BANDI, model SLIM ESTADUX Bianco
2 799 Kč


Kupte si vestu z pohodlí vašeho domova

Rozhodli jste se, že doplníte váš svatební outfit vestou? Pak není nic jednoduššího, než si prohlédnout širokou nabídku společenských vest v e-shopu a nechat si vybranou vestu doručit až k vašim dveřím. 

Svatba Módní trendy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.