Domů
Bandi radí
Módní trendy
Jak dokonale sladit váš zimní outfit s šálou
Témata
Články
Módní trendy

Jak dokonale sladit váš zimní outfit s šálou

Patříte mezi muže, kteří si nepotrpí na módní doplňky a vystačí si maximálně s kravatou? Neváháte naopak vylepšit své oblečení novým módním kouskem? Ať už se řadíte do jedné či druhé skupiny, pánská šála by neměla ve vašem šatníku chybět. Jedná se o praktický doplněk, který oceníte v chladných měsících, a navíc ještě oživí váš vzhled. Jak šálu sladit se zbytkem outfitu, abyste vypadali vždy dokonale?


Jakou barvu šály vybrat?

Pro zimní měsíce se ideálně hodí tlumené barvy, rozhodně se nebojte výraznějších odstínů modré, fialové nebo bordó barvy. Naopak například černý kabát skvěle oživí modrá i světle šedá šála. Perfektní volbou jsou také oboustranné šály, které zdobí různé kombinace barev nebo vzorů. Snadno je tak sladíte s různými outfity a budete vypadat vždy jedinečně.


Světle šedá šála na tmavě šedém kabátu

Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánské kožené rukavice BANDI, model TERZO Maron
Pánské kožené rukavice BANDI, model TERZO Maron
1 299 Kč
Pánský kabát LUCILLO SLIM
Pánský kabát LUCILLO SLIM
5 749 Kč
Pánská košile BANDI, model SLIM DELENIO Azzur
Pánská košile BANDI, model SLIM DELENIO Azzur
2 899 Kč
Pánská šála BANDI, model ALACRO Antracit
Pánská šála BANDI, model ALACRO Antracit
1 199 Kč

K čemu šálu vynosíte

Myslíte si, že šálu vytáhnete z šatníku jen tehdy, když si obléknete kabát? Omyl! Šálu stejně skvěle vynosíte i k elegantní bundě nebo k saku. Pokud se v méně chladný den rozhodnete jít do práce pouze v obleku, doplňte jej šálou. Spolehlivě vás zahřeje, a navíc uděláte dojem muže, který má smysl pro módu a styl.


Uvažte si šálu přesně podle vašeho vkusu

Muži často nechtějí nosit šálu jen proto, že si nejsou jisti, jak ji uvázat. Neuděláte chybu, když si šálu uvážete různým způsobem. Lze ji například jednou obmotat kolem krku a nechat volně spadnout podél klop kabátu. Stejně dokonale budete vypadat i pokud ji zastrčíte pod klopy saka. Záleží jen na vás, jaký styl zvolíte.


Kde elegantní šálu koupíte?

Prohlédněte si pánské šály v módních barvách a pořiďte si je z pohodlí vašeho domova v e-shopu www.BandiVamos.cz. Doporučujeme pro zimní měsíce také praktické kožené rukavice, které vás spolehlivě zahřejí.

Módní trendy Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.