Domů
Bandi radí
Módní trendy
Vlněný kabát vás zahřeje a podtrhne vaši eleganci
Témata
Články
Módní trendy

Vlněný kabát vás zahřeje a podtrhne vaši eleganci

Přemýšlíte o tom, co si obléknout v chladném počasí na cestu do práce nebo do společnosti? Chcete i v sychravých dnech působit jako dokonalý profesionál a netrpět při tom zimou? Podívejte se, v jakém outfitu se vám to podaří.


Černý vlněný kabát v zimním outfitu


Vsaďte na kvalitní vlněný kabát. Sázíte na jistotu

 

Myslíte si, že zimu přečkáte jen ve svetru, overalu nebo bundě? Omyl. Bundy a svetry se skvěle hodí pro volný čas. Pro cestu na obchodní jednání, nebo do společnosti je ideální volbou kvalitní vlněný kabátOceníte ho nejen vy, ale také lidé ve vašem okolí. Nemusí mít mnoho ozdob a detailů. Vlněná látka, ze které je ušitý, hovoří často sama za sebe. Kvalitní kabát vám perfektně sedne a vy se v něm zkrátka cítíte pohodlně v každé situaci. 

 

Šály dodají kabátu jedinečnost

 

I v jednom kabátu můžete vypadat pokaždé jinak, pokud si k němu pořídíte dvě a více šál. Elegantní pánské šály jsou trendy již několik let a rozhodně s nimi neuděláte chybu. Vynosíte je ke kabátům, ale i k saku či obleku, kterým dodají v chladném počasí neotřelý vzhled.

Kdo dává přednost jednobarevným šálám, může doplnit kabát či oblek neutrálními tóny barev. Například bílá šála podtrhne vaši eleganci. S barevnými šálami pak dokážete vytvořit více variant outfitu do chladného počasí. A pamatujte! Šálu nosíte blízko obličeje. Vybírejte proto barevné kombinace, které vám lichotí. V opačném případě můžete působit mdle a unaveně.

 


Rukavice vás příjemně zahřejí

 

Důležitým módním doplňkem do chladného počasí jsou také rukavice. Stejně jako šála vás nejen příjemně zahřejí, ale i doplní váš styl. V zimě je oceníte při cestě do práce, ale také při řízení, a to i v těch největších mrazech. 

Mohlo by vás zajímat



Tip pro vás

 

Přijďte si kabát vyzkoušet do kterékoli značkové prodejny BANDI. Odborní poradci vám rádi pomohu vybrat správnou velikost i doplňky, které dotáhnou váš outfit k dokonalosti. Podívejte se, kde je vaše nejbližší prodejna Pánské obleky BANDI

 

Věděli jste, že váš outfit můžete doplnit také o elegantní pánskou koženou aktovku BANDI? Zakoupit se dá i z pohodlí domova na www.BandiVamos.cz.

 

Módní trendy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.