Domů
Bandi radí
Svatba
Uvažte si motýlka jako elegán
Témata
Články
Svatba

Uvažte si motýlka jako elegán

Chystáte se na ples, svatbu či jinou společenskou událost a chcete udělat opravdu dojem? K tomu vám může pomoct slavnostní módní doplněk – motýlek. Naučte se uvázat motýlka, který dodá vašemu vzhledu na eleganci.


Jak snadno a rychle uvázat motýlka


Koupili jste si vázacího motýlka a nevíte, jak ho uvázat? Základním pravidlem je, aby velikost uvázaného motýlka vždy odpovídala šířce vašeho krku. Podívejte se na profesionální videonávod, podle kterého to zvládne opravdu každý.


Jak si uvázat motýlka


Pokud si ještě pořád nejste jistí, že motýlka dokážete uvázat nebo si chcete ušetřit čas, doporučujeme vám pořídit si motýlka předvázaného. Ten jednoduše přizpůsobíte obvodu vašeho krku pomocí háčku na pásce a motýlek bude vždy perfektně držet svůj tvar. Máte jistotu, že budete vypadat vždy dokonale.


Kde motýlka koupit?


Prohlédněte si širokou nabídku vázacích i předvázaných motýlků v módních barvách a pořiďte si je z pohodlí vašeho domova v e-shopu www.BandiVamos.cz.


Tip pro vás


Chcete motýlka vyměnit za kravatu? Naučte se vázat kravatové uzly, které dotáhnou váš outfit k dokonalosti. 

Ples Svatba Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.