Domů
Bandi radí
Svatba
Jedinečné tipy na outfity pro ženicha
Témata
Články
Svatba

Jedinečné tipy na outfity pro ženicha

Čeká vás velký svatební den a vy zatím nevíte, co si vzít na sebe? Každá nevěsta chce vedle sebe mít dokonale oblečeného muže. Podívejte se, v čem uděláte perfektní dojem, ať už chystáte klasickou svatbu na úřadě nebo si své ano řeknete na rozkvetlé louce.


Klasika, se kterou nikdy nešlápnete vedle


Pokud zvolíte tmavý oblek, jako je černý, tmavě modrý nebo tmavě šedý, tak v něm zabodujete na jakékoli svatbě, protože sluší všem typům mužů. Stačí jej pak doplnit bílou košilí a pomocí doplňků se sladit s nevěstou. Vytvoříte tak krásný pár, který se mezi ostatními svatebčany bude vyjímat.


Ženich v modrém obleku s bílou regatou

Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Manžetové knoflíčky BANDI, model VICELI 03
Manžetové knoflíčky BANDI, model VICELI 03
781 Kč
Pánský nátělník BANDI, model BASTARDO Bianco
Pánský nátělník BANDI, model BASTARDO Bianco
599 Kč
Pánská regata BANDI, model CASIO 02
Pánská regata BANDI, model CASIO 02
1 034 Kč
Pánská košile BANDI, model SLIM BALTICO Bianco
Pánská košile BANDI, model SLIM BALTICO Bianco
1 559 Kč


Oblékněte se na trendy svatbu ve venkovském stylu


Nebojte se méně tradičních barev, například světle modré nebo béžové, které perfektně doplní přírodnější atmosféru svatby. Zvolit můžete rovněž oblek s jemným vzorem, například károvaným a doplnit jej hnědou obuví, kterou si muži oblíbili při méně tradičních svatbách.

 

Svatební outfit v boho stylu


Svatba v kostele má svá pravidla


Na svatbě v kostele se vyvarujte jakýchkoli experimentů a módních výstřelků. Jedná se o nejformálnější prostředí, kterému byste měli přizpůsobit i váš outfit. Ideální volbou je tmavý oblek doplněný o černou koženou obuv, bílou košili a regatu, která pozvedne váš společenský vzhled na ještě vyšší úroveň. Vyberte si elegantní regatu v barvě šatů nevěsty.

 

Udělejte ze svatby na úřadě jedinečný zážitek


Na rozdíl od svatby v kostele, na úřadě nemusíte dodržovat žádná pravidla. Přesto doporučujeme zvolit elegantní oblek v tmavších barvách a doplnit jej košilí a motýlkem, kravatou nebo regatou v barvách nevěstiných šatů. Abyste svému outfitu dodali větší šmrnc, vezměte si košili s univerzální nebo dvojitou manžetou, kterou zapnete na manžetové knoflíčky. Prohlédněte si luxusní manžetové knoflíčky, které po svatbě využijete i při dalších společenských příležitostech.


Tip pro vás


Chcete si pořídit ideální obuv, košili i doplňky pro ženicha na jednom místě? Podívejte se na širokou nabídku oblečení pro ženicha

Svatba
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.