Domů
Bandi radí
Svatba
Jak sladit košili s kravatou?
Témata
Články
Svatba

Jak sladit košili s kravatou?

Chystáte se do práce, na ples, do divadla nebo na svatbu a nevíte si rady, s jakou kravatou zkombinovat vaši košili? Neudělejte si ostudu a vezměte si správnou kombinaci košile a kravaty. Budete tak vypadat, že se v módě opravdu vyznáte.


Bílá košile se vzorovanou kravatou


Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánská kravata BANDI, model FERICO slim 03
Pánská kravata BANDI, model FERICO slim 03
399 Kč
Pánský opasek BANDI, model AUTOMAT 79
Pánský opasek BANDI, model AUTOMAT 79
1 279 Kč


Vyberte si kravatu k bílé košili


K bílé barvě košile je vhodná jakákoli kravata. Do práce můžete k bílé košili zvolit kravatu s diagonálními pruhy či jinými vzory. Na slavnostní události zase jednobarevnou nebo lesklou kravatu. K večerním akcím, jako je návštěva divadla, nebo k událostem v zimním období jsou perfektní tmavší barvy, jako vínová a tmavě modrá. Naopak pro denní události do 18. hodiny jsou vhodné světlé barvy, a to světle modrá nebo světle růžová. Prohlédněte si širokou nabídku pánských kravat.


S čím zkombinovat barevné košile?


Barevné košile doplňte tmavší kravatou. Například k světle modré košili je dokonalou volbou tmavě modrá kravata. Sladit můžete i jiné barvy. Vezměte si k světle růžové košili tmavě modrou kravatu a uvidíte, že uděláte perfektní dojem. Velmi módní je kombinace světle modré košile s červenou kravatou, ve které budete působit sebevědomě. Pozor si dejte na stejnou barvu kravaty a košile. Nevhodné jsou také velmi výrazné kombinace jako pestrá zelená košile a červená kravata. Podívejte se na velký výběr košil v mnoha barevných odstínech.


Jaká kravata se hodí ke košili se vzorem?


Pokud si chcete vzít košili se vzorem, kterou vynosíte převážně do práce, vybírejte z jednobarevných kravat. Chtěli byste vypadat opravdu stylově? Vezměte si vzorovanou kravatu. Dbejte však na to, abyste zachovali kontrast a volte vzory tak, aby kravata s košilí nesplynuly. Nikdy si neberte košili i kravatu v úplně totožných vzorech. Ke košili s jemnými pruhy je vhodná například kravata s širokými diagonálními pruhy. Pořád si nevíte rady, jak správně kombinovat barvy a vzory košil s kravatou? Přečtěte si 5 pravidel, jak na to




Tip pro vás


Pro perfektní vzhled byste měli umět uvázat kravatový uzel. Podívejte se na návod, jak uvázat kravatový uzel několika způsoby.

Ples Do práce Svatba Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.