Domů
Bandi radí
Ples
Vytvořte dokonalý outfit na ples
Témata
Články
Ples

Vytvořte dokonalý outfit na ples

Základem perfektního oblečení na ples je tmavý oblek nebo smoking, například černý nebo tmavě modrý. Se samotným oblekem si však nevystačíte. Stejně důležitý je i výběr košile a doplňků. Podívejte se na módní kousky, které dotáhnou váš vzhled k dokonalosti.


Plesový outfit s tmavým oblekem, košilí a červeným motýlkem

Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánská košile BANDI, model REGULAR LUXED Marin
Pánská košile BANDI, model REGULAR LUXED Marin
799 Kč
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 206
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 206
804 Kč
Pánský motýlek BANDI, model GALLA slim 04
Pánský motýlek BANDI, model GALLA slim 04
689 Kč


Elegantní košile nesmí chybět


Vsaďte na jistotu a pořiďte si bílou košili, ve které budete vypadat jako pravý elegán. Navíc skvěle doplní jakoukoli barvu obleku. Pokud se chystáte na neformální ples, jako je hasičský nebo obecní, můžete zvolit také košili tmavé barvy. Například tmavě modré nebo bordó. Podívejte se na pánské košile, ve kterých na plese zazáříte.


Doplňky oživí váš vzhled


I když si nepořídíte na letošní plesovou sezónu nový oblek, můžete být oblečeni ve stylu nejnovějších módních trendů. Jak? Pořiďte si novou kravatu na ples, motýlka, manžetové knoflíčky nebo kapesníček do saka. Vyberte si z široké nabídky doplňků, pomocí kterých se snadno sladíte s partnerkou a vytvoříte tak krásný pár. Nebojte se lesklých materiálů, které podtrhnou váš slavnostní vzhled.


Myslete i na cestu na ples


Nezničte si celý váš plesový outfit tím, že si na oblek vezmete sportovní bundu. Tu využijete na výlet do hor, ale ne na ples. Ve vašem šatníku by proto neměl chybět elegantní kabát, který perfektně zakryje vaše sako, a navíc vás také spolehlivě zahřeje. Prohlédněte si vlněné kabáty, na kterých skvěle vynikne i pánská šála.


Tipy pro vás


Ujistěte, že budete dokonale oblečení až do posledního detailu a podívejte se, jak jednoduše uvázat kravatu nebo motýlka.

Chystáte se na ples s předepsaným dress codem Black Tie? Podívejte se, jak byste se měli obléknout

Ples Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.