Domů
Bandi radí
Svatba
Jak sladit ženicha s nevěstou, aby vypadali jako pár?
Témata
Články
Svatba

Jak sladit ženicha s nevěstou, aby vypadali jako pár?

Víte, že byste měli jako ženich barevně ladit s nevěstou, ne s výzdobou vaší svatební tabule? S nevěstou totiž tvoříte nejdůležitější pár. Pokud se barevně sladíte, zaručeně budete vypadat na vaší svatbě nejlépe.



Sladěný novomanželský pár


Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánská košile BANDI, model SLIM ARRIGO Bianco
Pánská košile BANDI, model SLIM ARRIGO Bianco
1 179 Kč
Pánský motýlek BANDI, model GALLA 14
Pánský motýlek BANDI, model GALLA 14
298 Kč



S barvou šatů nebo doplňků nevěsty se můžete sladit například pánskou svatební vestou, regatou nebo svatební kravatou. Další možností je sladit se s nevěstou pomocí kapesníčku do saka. I takto malý doplněk vás dává dohromady. Stačí vybrat podobnou barvu kapesníčku jako má nevěsta šaty nebo doplňky a vložit si ho do kapsy saka.


Příklad: nevěsta má bílé šaty se stříbrnými doplňky


Základem je vždy bílá košile. Doporučujeme volit takovou košili, u které můžete manžety rukávu zapnout na manžetové knoflíčky. Tím dovedete váš slavnostní outfit k dokonalosti. Kravatu, kapesníček a další doplňky vybírejte ve stříbrné barvě. Váš originální vzhled podtrhnete také společenskou vestou. Podívejte se, z jakých barev pánských společenských vest BANDI můžete vybírat.


Příklad: nevěsta má smetanové šaty s květinovým vzorem


Vyberte si regatu nebo kravatu s kapesníčkem ve smetanové barvě a oblékněte si stejně barevnou košili. Rukávy košile opět zapněte na slavnostní manžetové knoflíčky. Prohlédněte si širokou nabídku originálních manžetových knoflíčků BANDI a pozvedněte váš svatební outfit na vyšší úroveň.


Svatba
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.