Domů
Bandi radí
Ples
Co si obléknout ke smokingu, abyste neporušili dress code?
Témata
Články
Ples

Co si obléknout ke smokingu, abyste neporušili dress code?

Dostali jste pozvánku na společenskou událost, kde je předepsán dress code Black Tie, Cravate Noir nebo Smoking? Nepropadejte panice. Přečtěte si užitečné rady a tipy, s čím smoking vhodně zkombinovat, abyste neporušili pravidla společenské etikety a zbytečně si netrhli ostudu. Jakou košili, obuv a doplňky správně zvolit, abyste vypadali elegantně a udělali perfektní dojem?


Košili volte vždy bílou


Pokud chcete vsadit na jistotu, volte smokingovou košili, která je dokonale uzpůsobena nošení ke smokingu. Košile má smokingový límeček, díky kterému skvěle vynikne motýlek. Rukávy jsou zakončené dvojitou manžetou, která se zapíná na manžetové knoflíčky. Přední strana košile bývá zdobená jemným plisováním, nebo ozdobnými knoflíky. Knoflíky mohou být i skryté, má-li košile tak zvanou krytou légu. Přední část košile tak nepoutá pozornost, díky čemuž perfektně vynikne motýlek.


Volit můžete i bílou košili s klasickým límečkem. Co se týče ostatních vlastností, měla by se shodovat s košilí smokingovou. Vyberte si z exkluzivní nabídky bílých společenských košil BANDI, které jsou pro vás ke smokingu ideální volbou.

Smoking na slavnostní příležitosti

Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánská košile BANDI, model SLIM ANZIDUX Bianco
Pánská košile BANDI, model SLIM ANZIDUX Bianco
849 Kč
Manžetové knoflíčky BANDI, model FERMI
Manžetové knoflíčky BANDI, model FERMI
781 Kč
Pánský nátělník BANDI, model BASTARDO Bianco
Pánský nátělník BANDI, model BASTARDO Bianco
599 Kč

Jaké manžetové knoflíčky se hodí ke smokingu?


Smoking se nosí na významné a slavnostní společenské události. Proto ke smokingu doporučujeme lesklé manžetové knoflíčky, které dokonale umocní váš slavnostní vzhled. Barevně je můžete sladit s ozdobnými knoflíky košile, případně se šperky vaší partnerky. Podívejte se, které manžetové knoflíčky BANDI nejlépe doplní váš slavnostní outfit.


Černý i barevný motýlek


Pro dress code Black Tie je typický černý motýlek. V rámci méně konzervativních variant tohoto dress codu, jako je Creative Black Tie či Black Tie Optional, však můžete volit i motýlek jiné barvy. Skvěle tak oživíte váš vzhled a dodáte mu na osobitosti.


Kapesníček do saka korunuje eleganci


Bílý kapesníček vložený do náprsní kapsy saka dokonale podtrhne váš elegantní vzhled. Barevným kapesníčkem sako skvěle oživíte, a navíc se tak můžete sladit s šaty vaší partnerky. Který z kapesníčků do saka BANDI si vyberete?


Jaká obuv je ke smokingu vhodná?


Ke smokingu se nosí lakované boty (takzvané lakýrky), případně lesklé společenské boty s uzavřeným šněrováním (neboli oxfordky). Samozřejmostí jsou vysoké černé ponožky, díky kterým se vám při sezení nebudou odhalovat holeně.

Ples
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.